Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Verblijf bij Casa Rilore

Laatst bijgewerkt: september 2023

Gelieve deze Algemene Voorwaarden aandachtig te lezen voordat u verblijft bij Casa Rilore (“wij,” “ons,” of “onze”). Door bij ons te reserveren en te verblijven, stemt u in met de volgende voorwaarden:

1. Reservering en Bevestiging

1.1. Om een verblijf te boeken, moet u een geldige reservering maken via onze officiële website, via e-mail, telefonisch of via een erkend boekingsplatform. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.

2. Betaling en Tarieven

2.1. Betaling voor uw verblijf dient te geschieden volgens de betalingsvoorwaarden die zijn vermeld op het moment van reserveren.

2.2. Tarieven kunnen variëren op basis van seizoenen en beschikbaarheid. Specifieke tarieven en eventuele bijkomende kosten worden vermeld in de reserveringsbevestiging.

3. Annulering en Wijzigingen

3.1. Annuleringsvoorwaarden variëren afhankelijk van het type tarief en de specifieke voorwaarden vermeld in uw reservering. Raadpleeg uw bevestiging voor details.

3.2. Wijzigingen in uw reservering kunnen onderhevig zijn aan beschikbaarheid en kunnen aanvullende kosten met zich meebrengen.

4. Inchecken en Uitchecken

4.1. De inchecktijd is vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst, tenzij anders vermeld in uw reservering.

4.2. De uitchecktijd is uiterlijk om 10.00 uur op de dag van vertrek, tenzij anders vermeld in uw reservering.

5. Gedrag en Verantwoordelijkheden

5.1. Gasten dienen zich te gedragen op een wijze die andere gasten en personeel niet stoort of in gevaar brengt.

5.2. Gasten zijn verantwoordelijk voor eventuele schade aan eigendommen van Casa Rilore veroorzaakt door hun eigen handelen.

6. Rookbeleid

6.1. Casa Rilore hanteert een strikt niet-rokenbeleid binnen de accommodaties en gemeenschappelijke ruimtes. Roken is alleen toegestaan op daarvoor aangewezen locaties.

7. Huisdieren

7.1. Huisdieren zijn mogelijk niet toegestaan in sommige accommodaties. Raadpleeg de specifieke huisregels voor uw verblijf.

8. Aansprakelijkheid

8.1. Casa Rilore is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen tijdens uw verblijf.

8.2. Casa Rilore is niet aansprakelijk voor letsel of ongevallen tijdens uw verblijf, tenzij deze direct te wijten zijn aan nalatigheid van ons personeel.

9. Privacy

9.1. Casa Rilore verzamelt en gebruikt persoonlijke informatie volgens ons Privacybeleid.

10. Toepasselijk Recht en Geschillen

10.1. Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van [toepasselijke jurisdictie].

11. Wijzigingen in Algemene Voorwaarden

11.1. Casa Rilore behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden zijn van kracht vanaf de datum van publicatie op onze website.

Door bij Casa Rilore te verblijven, aanvaardt u deze Algemene Voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven. Voor verdere vragen of verduidelijkingen kunt u contact met ons opnemen via info@casarilore.nl.